Search

مزایای تلویزیون اندرویدی

مزایای تلویزیون اندرویدی

زمانی که گوگل در سال 2014 گوگل تی وی را تعطیل کرد، پلتفرم خود را با چیزی کاملا متفاوت جایگزین کرد: Android TV. تلویزیون اندرویدی فناوری جدیدی بود که هم از سمت توسعه دهندگان و هم تولیدکنندگان، مورد استقبال قرار گرفته است. تلویزیون گوگل فاقد برنامه بود، اما تلویزیون اندروید با دسترسی که به Google Play دارد، به راحتی می‌توان برنامه‌های مختلف را روی آن نصب و اجرا کرد.به طور خلاصه می‌توان گفت Android TV اساساً برای نمایش سیستم‌عامل اندروید برای صفحه نمایش بزرگ بهینه شده است؛ این یکی از مهمترین مزایای تلویزیون اندرویدی است.

تلویزیون اندروید چیست؟

به زبان ساده، تلویزیون اندرویدی طوری طراحی شده است که با استفاده از آن بتوانید تمام چیزهایی که در تلفن اندروید خود دارید را به تلویزیون بیاورید. این بدان معنا نیست که شما از طریق تلویزیون خود تماس می‌گیرید یا عکس می‌گیرید، بلکه در مورد سهولت پیمایش، دسترسی به سرگرمی‌ها و ساده کردن تعامل‌ها است. درواقع موضوع بیشتر در مورد هوشمند کردن تلویزیون شما با استفاده از رابطی آشنا و آسان است.

در تلویزیون‌های اندروید، به لطف برخورداری از Google Assistant، امکان کنترل صوتی و کنترل از طریق سایر دستگاه‌ها، مانند تلفن Android و ساعت WearOS را ایجاد می‌کند. دسترسی به سرگرمی‌ها امکان دیگری است که تلویزیون‌های اندروید از آن پشتیبانی می‌کنند و بنابراین، این فرصت برای توسعه‌دهندگان اندروید وجود دارد تا برنامه‌ها را برای انطباق با صفحه نمایش بزرگ آماده کنند. این آمادگی می‌تواند شامل هر چیزی، از خدمات اطلاعاتی مانند آب و هوا گرفته تا بازی باشد. Android TV به شما این امکان را می‌دهد تا به سرعت، محتوای تلویزیون خود را مطابق با نیاز سفارشی کنید.

بیشتر بخوانید: راهنمای جامع خرید تلویزیون

مزایای تلویزیون اندروید چیست؟

امروزه، با پیشرفت روزافزون فناوری‌های تلویزیون، تلویزیون‌های هوشمند درحال تبدیل شدن به جزئی جدایی ناپذیر از زندگی هستند. سیستم عامل تلویزیون هوشمند، یکی از اولویت‌های شما هنگام انتخاب خواهد بود و در این میان، تلویزیون‌های اندروید جایگاه منحصربه‌فردی را به خود اختصاص داده‌اند؛ در درجه اول به این دلیل که به شما امکان می‌دهند بدون نیاز به انجام تنظیمات خاص، از گوشی هوشمند خود به یک صفحه نمایش بزرگ جابجا شوید. در ادامه به مزایای تلویزیون‌های اندرویدی اشاره شده است:

1- کار با تلویزیون‌های اندرویدی آسان است

یکی از اصلی ترین مزایای تلویزیون اندرویدی کار کردن آسان با آن است. اندروید یک سیستم‌عامل هوشمند و پرکاربرد در دنیا است و رابط Android TV ، شما را در محیطی آشنا قرار می‌دهد. طراحی‌ ساده تلویزیون اندروید شما را در مسیر کشف سریع محتوا قرار داده و بنابراین شما می‌توانید به راحتی، در میان برنامه‌های مختلف پیمایش کنید، ویدیوها را پخش کنید و تنظیمات تلویزیون را بدون دردسر زیاد تغییر دهید.

تلویزیون‌های اندرویدی، انجام چند کار همزمان را نیز تسهیل می‌کنند و بنابراین، می‌توانید هنگام مرور کانال‌ها به اخبار یا موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید.

2- از سازگاری با سایر دستگاه‌های اندرویدی لذت می‌برید

یکی دیگر از مزایای تلویزیون اندرویدی سازگاری با سایر دستگاه ها است. تلویزیون‌های اسمارت مبتنی براندروید با سایر دستگاه‌های اندرویدی سازگار هستند. این مزیت تلویزیون اسمارت اندرویدی به شما این امکان را می‌دهد تلفن‌های هوشمند و تبلت‌های خود را با تلویزیون، به‌طور یکپارچه همگام‌سازی کنید. علاوه بر این، می‌توانید از طریق Chromecast داخلی، محتوایی مانند عکس‌ها، موسیقی و ویدیوها را از دستگاه‌های دیگر در تلویزیون خود پخش کنید.

علاوه بر این، می‌توانید تلفن اندرویدی خود را به یک کنترل از راه دور تبدیل کنید تا به محتوای موجود در تلویزیون Android خود دسترسی داشته باشید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که به فروشگاه Play Google مراجعه کرده و برنامه کنترل از راه دور Android TV را دانلود کنید.

3- تلویزیون های اندروید دارای دستیار داخلی گوگل هستند

جستجو برای آخرین سریال‌های Netflix یا مرور لیست طولانی آهنگ‌ها می‌تواند دشوار باشد، اما می‌توانید از دستیار صوتی Google کمک بگیرید و در زمان خود صرفه‌جویی کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که نام فیلم/نمایش مورد نظر خود را بگویید و دستیار Google بقیه موارد را بر عهده می‌گیرد. همچنین می‌توانید از این قابلیت برای اطلاع از وضعیت آب و هوا و یا حتی دانستن فاصله یک مکان تا مکان دیگر استفاده کنید.

4- شما به برنامه‌های مختلفی دسترسی دارید

در دسترس بودن محتوا یکی از مزایای کلیدی Android TV است. با استفاده از آن می‌توانید تقریباً به همه برنامه‌های اندرویدی که روی تلفن خود اجرا می‌کنید، دسترسی داشته باشید. از YouTube و Amazon Prime گرفته تا Spotify و بازی‌های مورد علاقه‌تان، مستقیماً از فروشگاه Google Play به همه آنها دسترسی دارید.

5- می‌توان دستگاه‌های خانه خود را از طریق تلویزیون کنترل کنید

Android TV و Google Assistant ترکیبی قدرتمند هستند. با دادن یک فرمان صوتی ساده مانند «نورها را کم کنید» یا «AC را روشن کنید»، می‌توانید بدون دردسر دستگاه‌های هوشمند را در خانه کنترل کنید. برای شروع به سادگی دکمه میکروفون را روی کنترل از راه دور فشار دهید یا بگویید «Ok Google».

6- امکان شخصی‌سازی تجربه کاربری با استفاده از تنظیمات برگزیده

وجود گزینه‌های مختلف در تلویزیون اندروید به شما امکان می‌دهند از تنظیمات داخلی و تلفنتان استفاده کنید تا تجربه Android TV خود را بهبود بخشید. همچنین می‌توانید جستجوی ایمن را روشن کرده و تنظیمات تبلیغات را تغییر دهید – تنظیمات شخصی‌سازی تبلیغات را در Android TV خود کنترل کنید، آن را بازیابی یا خاموش کنید.

7- امکان سفارشی سازی تلویزیون اندرویدی

بسیاری از عملکردهای کوچکتر مانند اضافه یا حذف کانال، اضافه یا حذف میانبرها، کانال‌ها و موارد دیگر وجود دارد که به شما کمک می‌کند تلویزیون اندروید خود را سفارشی کنید.

نتیجه گیری

با توجه به رشد تقاضا برای تلویزیون‌های هوشمند و با محبوبیت روزافزون آن، پیش بینی می‌شود تعداد کاربران تلویزیون‌های اندروید تا بیش از 50 میلیون کاربر افزایش داشته باشد.
اندروید تی وی احتمالا یکی از بهترین تلویزیون‌های هوشمند است. این تلویزیون خانه شما را به بازی‌ها و برنامه‌های مورد علاقه‌تان متصل می‌کند و حتی به شما امکان می‌دهد از آن برای پخش صفحه نمایش رایانه خود استفاده کنید. تلویزیون اندروید مناسب خود را خریداری کرده، برنامه های مناسب را دانلود کنید و از تجربه فراموش نشدنی استفاده از این فناوری عالی لذت ببرید!

آخرین مقاله ها

تلویزیون 4k چیست؟

تلویزیون 4k چیست؟

دنیای تلویزیون با سرعتی شگفت‌آور در حال حرکت است. به محض اینکه تلویزیون‌ 4k خود را در بازار اثبات کرد، تلویزیون‌های 8k ظهور کرد. با

تفاوت تلویزیون OLED با UHD

تفاوت تلویزیون OLED با UHD

اگر قصد خرید تلویزیون جدید داشته باشید، باید بدانید که تفاوت بین تلویزیون OLED و QLED چیست. علاوه بر این، باید بدانید UHD به چه

تفاوت صدای دالبی با استریو

تفاوت صدای دالبی با استریو

هنگامی که تصمیم به خرید تلویزیون یا خرید ساندبار می‌گیرید، باید با فناوری‌های صوتی آشنایی مختصری داشته باشید. اصطلاحاتی مانند دالبی دیجیتال، دالبی اتم و